Up-To-Date 1Y0-A20 Citrix PDF Exam Demo

Citrix XenApp 6.5 Administration certification as a profession has an incredible evolution over the last few years. Citrix 1Y0-A20 Citrix XenApp 6.5 Administration exam is forerunner in validating credentials against . Here are updated Citrix 1Y0-A20 exam questions, which will help you to test the quality features of DumpsSchool exam preparation material completely free. You can purchase the full product once you are satisfied with the product.

Question: 1

An administrator needs to install a XenApp 6.5 server to act as an additional dedicated data collector. After installing XenApp on the new server, the next step is to configure it by enabling the __________. (Choose the correct option to complete the sentence.)

A. Session-host mode only
B. Controller and Session-host modes
C. data collector and XML Broker host mode
D. data collector and XTE Service host mode

Answer: B

Question: 2

Scenario: An administrator manages a XenApp 6.5 farm with one zone. All servers in the zone have identical hardware and software. The zone is configured with a primary data collector with a preference of Most Preferred and a backup data collector with a preference of Preferred. All other XenApp servers in the zone have a preference of Not Preferred. If both the primary and backup zone data collectors are turned off, the XenApp server in the zone that will be elected the new primary zone data collector is the one __________. (Choose the correct option to complete the sentence.)

A. with the lowest Host ID number
B. with the highest Host ID number
C. that responds last to the election request
D. that responds first to the election request

Answer: B

Question: 3

Scenario: A XenApp administrator must recommend a database option for the new XenApp 6.5 data store. The new farm will have more than 100 XenApp servers and 500 published resources, support more than 5,000 concurrent users and have two zones separated by a WAN connection. Which two database options should the administrator recommend? (Choose two.)

A. IBM DB2 9.7
B. Oracle Enterprise 11.1
C. Microsoft SQL Server 2008
D. Microsoft SQL Server Express 2008

Answer: B, C

Question: 4

Scenario: A XenApp administrator must recommend a database option for a new XenApp 6.5 data store. The new farm will have multiple zones over WAN connections with low bandwidth and high latency. Which two database options should the administrator recommend? (Choose two.)

A. Microsoft SQL Server 2008
B. Microsoft SQL Server 2008 R2
C. Microsoft SQL Server 2008 Express
D. Microsoft SQL Server 2008 Express R2

Answer: A, B

Question: 5

Scenario: The administrator of a XenApp Enterprise Edition server farm is configuring Single Sign-on for the users of the farm. The Citrix license server was installed with the default vendor daemon and console Web port numbers, but NOT the default license server port number. Of the port numbers that are in use in the XenApp server farm, which one should the administrator specify for the license server during Single Sign-on configuration?

A. 443
B. 7279
C. 8082
D. 27009

Answer: D

Question: 6

Scenario: The administrator of a small XenApp server farm has configured end-to-end data encryption between the XenApp servers and user devices by setting up Access Gateway VPX. Session Reliability is enabled in the farm with default settings. Over which port will published applications be delivered?

A. 80
B. 443
C. 1494
D. 2598

Answer: B

Question: 7

Which Citrix service should an administrator monitor when troubleshooting issues with Session Reliability?

A. IMA
B. XML
C. XTE
D. MFCom

Answer: C

Question: 8

Scenario: An administrator is hired to implement a new XenApp server farm in an existing network. Because of the existing network security practices, the administrator has to separate the Citrix license server from the XenApp server farm with a firewall. Which two ports should the administrator ask the network security team to configure on the firewall to allow the XenApp servers to contact the Citrix license server? (Choose two.)

A. 2512
B. 2513
C. 7279
D. 8082
E. 27000

Answer: C, E

Question: 9

Scenario: An administrator is hired to implement a new XenApp server farm in an existing network. The administrator needs to manage the Citrix license server, which is located behind a firewall. Which port should the administrator ask the network security team to configure on the firewall to allow the administrator to manage the license server?

A. 135
B. 2513
C. 7279
D. 8082
E. 27000

Answer: D

Question: 10

Scenario: An administrator recently configured Session Reliability on a XenApp server which delivers one published application to 20 users on the local network. After configuring Session Reliability, the administrator ran Microsoft TCPView to monitor a service that Session Reliability uses. The administrator notices that users are connecting to the published application on port 443 but NOT on the default Session Reliability port. The administrator verified that Session Reliability is configured and working. Which two reasons explain why the users are connecting to the published application on port 443? (Choose two.)

A. SSL/TLS is enabled in the published application’s properties.
B. Data encryption has been enabled using the SSL Relay Configuration tool.
C. A policy is enabled to encrypt the session data between the server and user devices.
D. The published application is configured to allow connections made through Access Gateway Advanced Edition.

Answer: A, B

Click Below Link to Get All Citrix 1Y0-A20 Exam Questions:

https://www.dumpsschool.com/1Y0-A20-exam-dumps.html